TRUCK DI PAN BIN COME

TRUCK DI PAN BIN COME Heerlijk Caribisch eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1108 beoordelingen
22 dec 2021 om 20:45 2 uur gewacht.. Als 't kon had ik geen sterren gegeven. Eten is nooit aangekomen. Schande wel.
21 dec 2021 om 21:13 eten kan better, een besteling controleren voor het door geven aan de bezorger. drank zat niet derbij moest weer 30min wachten.
19 dec 2021 om 16:14 Eten was lekker vers en netjes optijd bezorg MASTERRRR
16 dec 2021 om 21:33 Hell no never again. Eten heel weinig voor het geld die ik heb betaald. Kip en steak koud en de vlees was rauw van binnen. Moro was koud en weinig, mijn kleinzoon eet meer dan dat.zonde van mijn geld want de eten is in de prullenbak beland. Vreselijk
12 dec 2021 om 21:05 Het was lekker maar weinig ik had meer verwacht.
11 dec 2021 om 21:19 Ik ben wel gek om nog een x hier te bestellen! 2,5 uur gewacht.Je zou denken dat ze je dan zelf even bellen dat er iets aan de hand is maar dit is echt heel erg onprofessioneel.
26 okt 2021 om 11:26 Ik heb mijn drinken niet gekregen
26 okt 2021 om 9:19 Gisteren heel laat nog besteld en zowel het eten als bezorging was top! Werd netjes gebeld om te zeggen dat mijn bestelling weggegaan is. Top hier bestel ik de volgende keer weer Dank jullie wel!
24 okt 2021 om 20:00 De bestelling kwam een uur te laat, eten was wel okay
24 okt 2021 om 19:17 Dit is zwaar bagger! Ik wist dat ze traag zijn dus had om 17:00 al me bestelling geplaatst zodat het op tijd binnen zo komen. Heb 2 uur en 20 min gewacht! Doe vooral geen moeite want het eten is niks bijzonders.
24 okt 2021 om 11:47 Oude en verse patat door elkaar en buikpijn van het vlees. Bezorgtijd van ruim 2 uur ook echt onacceptabel. Ik neem normaal nooit de moeite om een beoordeling achter te laten, hoe slecht ook. Maar ik wilde dit toch wel even kwijt.
24 okt 2021 om 0:23 Ik had funchi hasa besteld waarde €3,50 samen met patat en kip ik kreeg geen funchi hasa das balen die ontbreekte das balen voor niet €3,50 betaald